متن استاتیک شماره 70 موجود نیست
  • 1401/04/21
  • - تعداد بازدید: 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکزآموزشی درمانی خلیلی

" با فواید توت ها بیشتر آشنا شویم"

.

 توت ها میوه هایی کوچک، آبدار و شیرین یا ترش هستند که انواع متداول آن ها شامل توت فرنگی، تمشک و ذغال اخته ، توت سفید و سیاه و شاتوت می باشند.

توت ها منشأ اثرات مثبت بر سلامت و عملکرد بدن هستند محتوی فیبر آنها منجر به احساس سیری می گردد.

تو.ت ها میوه های شیرینی هستند که بدلیل همراهی با فیبر می تواند در رژیم غذائی دیابتی ها قرار داده شود توت فرنگی بطور خاص قند خون و سطح انسولین بعد از غذا را کاهش می دهد توت ها بدلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بالا در برابر التهاب و رادیکالهای آزاد، سلولها و اندام های بدن را محافظت می نمایند و همین امر منجر به کاهش روند پیری، بهبود فشار خون بالا، بهبود عملکرد ذهنی، پیشگیری از بیماری پارکینسون، افزایش متابولیسم بدن و کنترل وزن، بهبود عملکرد حرکتی افراد مسن، جلوگیری از استئوپروز و .... می شود.

جالب است بدانید که تمشک حاوی یک ماده طبیعی بنام کتون می باشد که از افزایش چربی کل بدن و چربی احشایی جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و برخی سرطانها را کاهش می دهد.  

برای بهره مندی از مزایای سلامتی توت ها خوردن روزانه دو تا سه نوع از انواع توت ها به شکل تازه، منجمد یا خشک شده توصیه می شود.

«نرگس علی نژاد»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی بیمارستان خلیلی
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 63334
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید