• 1404/05/08
  • - تعداد بازدید: 65
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای ارتقای سلامت محیط و نظارت بر تغذیه بیماران و پرسنل انجام شد

بازدید سرپرست مدیریت بیمارستان خلیلی از واحد تغذیه


سرپرست مدیریت مرکز آموزشی درمانی خلیلی در بازدیدی میدانی، وضعیت بهداشت و فرآیند تغذیه در سلف‌سرویس بیمارستان را از نزدیک بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی خلیلی، دکتر پرنیان نیک‌منش، سرپرست مدیریت این مرکز، با هدف بررسی رعایت ضوابط بهداشتی و ارتقای کیفیت خدمات تغذیه‌ای، از سلف‌سرویس بیمارستان خلیلی بازدید میدانی به‌عمل آورد.

در این بازدید تخصصی، وضعیت نظافت محیط کار، ایمنی مواد غذایی، شرایط بهداشتی طبخ، نگهداری و توزیع غذا به دقت مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی وضعیت یخچال‌های زیر صفر و بالای صفر، رعایت اصول ضدعفونی و گندزدایی سبزیجات، سطوح آماده‌سازی غذا و انبار مواد اولیه از جمله محورهای این بازدید بود.
دکتر نیک‌منش ضمن تأکید بر اهمیت رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی در تهیه و توزیع غذا برای بیماران و کارکنان، نظارت مستمر بر سلف‌سرویس را ضامن سلامت محیط درمانی دانست و خواستار استمرار ارزیابی‌های منظم و اصلاح روندهای احتمالی شد.
پایان خبر /رامجردزاده
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 129084
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید